WIE NEEM IK MEE? 

Uiteraard is het super gezellig en fijn als je dit bijzondere moment kan delen met een paar lieve vriendinnen en je (schoon)moeder. Je mag bij ons maximaal 4 mensen meenemen naar jouw eerste afspraak. Besef je wel dat veel verschillende meningen je keuze soms alleen maar lastiger kunnen maken. Het maximum van 4 personen is ingeven door de ruimte die we hebben in de intieme paskamers en de persoonlijke aandacht die we jou willen geven voor het vinden van de perfecte trouwjurk.

eerste afspraak 

Voor de eerste afspraak nemen we tussen de 90 en 120 minuten de tijd! Met persoonlijke aandacht en een eigen afgeschermde plek in onze winkel vinden we samen met jou je droomjurk! 

tweede afspraak 

Soms kom je er niet in één keer uit. Dan maken we nog een afspraak. We reserveren circa 45 minuten en helpen je een definitieve keuze te maken. Na het eerste bezoek krijg je een VIP nummer. Vermeldt dat bij het maken van deze tweede afspraak.  

eerste pasafspraak

Je hebt je trouwjurk gekozen! De jurk is bij ons binnen en het is tijd voor de eerst pas bij onze coupeuse. We reserveren een half uur zodat zij alles met zorg kan inspelden. Eén van onze stylistes neemt dan nog wat extra tijd om met jou naar mooie accessoires te kijken. 

tweede pasafspraak 

Deze laatste pasafspraak duurt ook 30 minuten. De jurk is nu helemaal af en ligt afgestreken voor je klaar. Je doet hem nog één keer aan zodat we zeker weten dat alles goed zit. Mooi ingepakt in een witte non-woven bruidshoes neem je dan je jurk mee en kan je feest beginnen!